The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not ‘Eureka!’ but ‘That’s funny…’

Isaac Asimov

Om BlueDot

Hvem er BlueDot?

Liem Linda-bileteDABBlueDot er en kompetansebedrift i Suldal i Ryfylke regionen, midt i distrikt-Norge som drives av Vitskapsdama, dr. Linda Liem.

Linda er utdannet biomedisinsk forsker, har en doktorgrad i medisin og mye erfaring med farmasøytisk kommunikasjon og etterutdanning, vitenskapelig formidling og realfagopplæring. Hun har en bred faglig interesse og har påvist kompetanse innen bl.a. medisin, helse, menneskenes biologi, astronomi, geologi, kjemi, fysikk og matematikk.

Siden 2007 har hun jobbet som selvstendig medical writer for kunder i Europa og USA. Dessuten vant hun med elevane sine astronomiårets konkurranse for beste astronomiopplegg som lærer på Erfjord skole i 2009 og gjorde Ritlandskrateret i Hjelmeland allment tilgjengelig både fysisk og digitalt.

Linda synes det er viktig for Ryfylke at denne kompetansen er tilgjengelig i regionen. I BlueDot ønsker hun å utvikle produkter og tjenester til både kommersielle og samfunnsnyttige formål. Bedriften utvikler og gjennomfører lærerike og engasjerende prosjekter, produkter og aktiviteter om vitenskap og teknilogi basert på aktive læringsmetoder.

BlueDot as er registrert i Brønnøysundregistrene med org.nr. 917 773 637 MVA.